Vormingen voor de vakman

Aanbod vervolmakingscursussen voor professionelen

Momenteel zijn er geen cursussen gepland. U kan hier wel het programma downloaden en intekenen op een wachtlijst. Wij houden jou dan op de hoogte wanneer een volgende cursus door gaat. U kan ook een cursus inplannen als teambuilding activiteit. Informeer er naar.

Marmerimitatie en-restauratieDeze cursus richt zich dan ook tot de vakman die zich wil bekwamen of bijscholen in de restauratietechnieken. We werken met authentieke glaci’s en oefenen de marmers op houten panelen. Workshop van 5 halve dagen. 800 € btw incl.
Alle materialen en syllabus inbegrepen
Meer info klik hier
BinnenkortInschrijven
Kalkverf en kalkstuccoTijdens deze professionele vorming leren we de twee belangrijkste toepassingswijzen van kalk aan. Kalkverf: geborsteld en gespateld.
Workshop van 2 halve dagen. 350 € btw incl.
Alle materialen en syllabus inbegrepen
Meer info klik hier
BinnenkortInschrijven
KaleienDeze cursus is een theoretische vorming voor de vakman, die u moet helpen om nadien beter voorbereid aan de slag te gaan. Wij proberen op een objectieve manier alles eens duidelijk op een rij te zetten van producteigenschappen tot voorbereiding, plaatsing, rendement etc...
Workshop van 1 halve dag.
175 € btw incl. Uitgebreide syllabus inbegrepen
Meer info klik hier
BinnenkortInschrijven
Industrial effectsIn deze opleiding maken we samen een aantal industriële binnenafwerkingen. We werken met een hedendaagse en gemakkelijk plaatsbare structuurpleister en een industriële roestimitatie. Het structuureffect kan afgewerkt worden op verschillende wijzen.
Workshop van 2 halve dagen
350 € btw incl. Alle materialen en syllabus inbegrepen
Meer info klik hier
BinnenkortInschrijven
Patines en hun restauratieIn deze cursus leren we de verschillen technieken van patineren aan… de geborstelde, de gewolkte patine etc. Maar we doen dit ook met verschilde producten en op verschillende ondergronden (meubelpanelen, ornamenten etc.…)
Workshop van 2 halve dagen.350 € btw incl.
Alle materialen en syllabus inbegrepen.
Meer info klik hier
BinnenkortInschrijven